Despre noi

Istoricul Hotelului Acropole

Hotel Restaurant Acropole Colentina nr. 403-405 Sector 2 BucurestiAcropole este un hotel catalogat la 2 stele situat pe Șoseaua Colentina, în aproprierea Spitalului Fundeni și a mai multor centre comerciale cunoscute din București.

În centrul orașului se poate ajunge ușor cu mașina sau cu ajutorul transportului public.

Oaspeții au la dispoziție o parcare proprie păzită ce dispune de 25 locuri, o recepție deschisa 24 de ore și un restaurant elegant, ideal pentru organizarea evenimentelor private.

Personalul amiabil și prietenos vă poate ajuta cu informații turistice, comenzi taxi sau servicii de spălătorie sau rect a car.

Cele 40 de spații de cazare sunt împărțite în camere single, double și triple. Toate camerele sunt decorate cu gust și mobilate modern și dispun de televizor cu canale prin satelit, acces la internet, aer condiționat, frigider și baie proprie.

Datorită serviciilor oferite, a personalului profesionist și a prețurilor practicate, hotel Acropole este o bună alternativă de cazare pentru oamenii de afaceri sau turiștii care ajung în București. Atât hotelul cât și parcarea sunt monitorizate și păzite 24 de ore din 24 de personal calificat din cadrul firmei de pază și protecție RPG Security.